IMG_3100

En bild på skatterna från höstlovveckan.

Hej Måndag!

Ny vecka och nya tag!

Mina älskade skatter. Jag älskar dessa två så mycket att det gör ont! Och jag är så himla stolt att vara mamma till dessa tjejer!

Härom dagen frågade lilla skatten att om vi skulle få en till bebis, om vi då önskade oss en pojke i så fall? T svarade att det hade inte spelat någon roll vad det blev, det viktigaste är ju såklart att bebisen är frisk. Då sa Julia men så säger alla vuxna, men om ni fick önskar?

Ja jag måste ju erkänna att jag har tänkt lite fram och tillbaka om en till liten skatt i vår familj…

Kan liksom inte släppa det helt och hållet fast jag ändå känner ibland att det är så skönt att våra prinsessor har blivit så pass stora och allt känns så mycket enklare just nu…så önskar jag ju att vi kanske i framtiden får en till liten skatt som vi alla kommer bli så förälskade i…

Flicka eller pojke? Ja det spelar ju inte alls någon som helst roll, men jag har en känsla att det skulle bli en till liten prinsessa 🙂

Ja tiden får ju såklart utvisa 😉

IMG_3104

Helgens mamma. En jättegammal klänning från,bälte Moschino, stövlar Replay, jacka Burberry (måste ta fram vinterjackan för jag frös som attan) och väska Chanel.

Jag köper alldeles för mycket kläder, men nu på sista tiden har jag blivit duktig på att använda kläder som jag redan har och som bara ligger i skåpet och samlar damm. Denna klänningen köpte jag för ca fyra år sedan och har bara använd den få gånger, måste bli absolut bättre på att använda mina kläder 😉

Bästa kommentar kom från stora skatten, mamma du ser ut som en tjugoåring, alltid så fin. Älskade unge älskar dig så mycket!❤

Barnens komplimanger är ju de bästa!

Nu kör vi Måndag!

Önskar er en trevlig start på veckan!

/E