IMG_9936

IMG_9931

Snart säng, längtar!

Igår satt jag och T till ett på natten och tittade på gamla avsnitt Revenge som vi hade missat. Idag vaknade jag trött som attan, körde mot jobbet blev stoppad av polisen, det var poliskontroll på vägen och jag blev superstressad, körde lite för fort och var inte riktigt beredd att bli stoppad. När jag öppnar fönsterrutan är det en kvinnlig polis (alltid bättre när det är en man) som ber mig att visa körkortet och samtidigt ber mig att blåsa i alkoholmätaren. Blev lite nervös för när jag öppnade plånboken kunde jag inte hitta mitt körkort, typiskt, letar överallt och blir ännu mer stressad och då kommer jag på att jag gav den till T häromdagen när han skulle hämta ut något paket från posten till mig. Ber snällt om ursäkt och försöker att förklara mig, hon tittar på mig lite misstänksamt och kallar på sin kollega, en ung kille som har en lapptop med sig. Han slår upp mina siffror och sedan ler han och säger, ja det är lugnt du verkar vara en bra medborgare 🙂 och visar mig bilden, det är en hemskt bild på mig som togs för längesen och det enda jag kommer på är att säga…nämen vad är det för bild?! Den är ju hemskt, har ni ingen bättre! Då skrattar han och säger, nej men det är ju inget fel på den, men måste säga att du ser bättre ut i verkligheten 🙂 Tänk på att alltid ha körkort med dig. 🙂 Gillar snälla poliser som inte ger mig böter 🙂

När jag äntligen kommer till jobbet är det fullt ös, telefonen ringer stup i kvarten, anställda som har en massa frågor och massa mail som måste svaras bums!

När jag kommer hem är det middag, läxläsning och massa annat. För att rensa tankarna stack jag ner till gymet och sprang av mig några kilometer, så skönt att rensa tankarna 🙂

Nu ska denna mamma krypa till kojs, är helt slut körd!

Nattakram!/E