Hej söta!

Vilket underbar höstväder vi har haft idag! Det är precis så här hösten är som bäst!

Vi körde ner mot stan och åt lunch på ett nytt ställe, fransk restaurang, så himla goda musslor dom hade på menyn och jättemysigt ställe! Restaurangen heter La Bonne Vie och ligger mitt i stan. Här kommer vi fler gånger 🙂

På fredag fyller lilla skatten år och jag har styrt upp presenter men ska iväg med stora skatten på fredag som också vill köpa något till sin lillasyster. ♥ Imorgon ska jag till stans bästa bageri och beställa en Violetta tårta. Tyvärr bakar jag inte ofta själv, känns onödigt när bageriet gör det så bra 😉 I helgen ska det kalasas. Känns som en bra vecka.

IMG_3021

Älskade skatter! ♥ ♥

IMG_3034

Skatterna åt Biff a la Lindström och jag och T valde musslor i vitvinssås. Så gott!

IMG_3031

IMG_3025

IMG_3028

En riktigt mysig ställe om du frågar mig 🙂

Nu är jag lagom trött och seg och skulle helst av allt stanna i soffan men måste packa väskan och köra mot simningen med lilla skatten.

Kram så länge!/E