IMG_1236

Nya kuddar har fått flytta in här hemma. Missioni i lite mer höstliga färger, Missoni är väl ändå ett sådant märke som vi flesta gillar, visst? Är inte det konstigt egentligen, hur samma mönster kan vara så älskat i så många, många år?

Sedan blev det två nya grå kuddar från Chhatwal & Jonsson som jag länge har gått och kikat på. Nu fattas bara en till kudde från Svensk tenn 😉

IMG_1244

Det första jag gjorde när jag kom hem efter jobbet var städa, jag verkligen gillar inte när det är stökigt här hemma. Jag kan inte slappna av förrän jag har städat, tvättat och bäddat nytt i sängarna. Det är så mysigt att krypa ner i en renbäddat säng. Jag bäddar alltid rent en gång i veckan eller var femte dag, det som är tråkigt är att man måste stryka allt sedan, det finns inte en chans att jag lägger mig i ostrukna sängkläder! Jag har det efter min mamma som alltid strök allt hemma och renbäddade varje fredag, det har liksom följt mig hela livet. 🙂 Har alltid älskat att ha det rent och fint.

Älskade skatter är nu hemma och ligger i sina sängar och jag ska ta ett långt varmt bad. Vi i vår familj älskar att bada, förstår inte hur visa väljer att bara ha dusch hemma. Duscha gör jag på morgonen, men på kvällen älskar jag att bada. 🙂

Gillar ni att bada?

Kram/E