Sitter och drömmer lite om ett nytt hus igen, ny trädgård och nya projekt. Alla människor behöver sitt eget paradis och trädgården är en självklar plats för njutning och avkoppling. Älskar såklart vårt hus och vår trädgård men måste erkänna att vi tänker mycket på flytt i framtiden. Nästa gång ska jag anlita professionell trädgårdsarkitek så att allting blir precis som jag önskar mig.

Man kan alltid drömma, tänka och fundera hur man skulle vilja ha det, skall man ha massa grönt gräs och växter eller mer sten, plattor och grusgång?

Jag vill ha fruktträd med olika frukter och massa olika blommor som växer i olika delar av trädgården. Rosor, lavendel, syren och pion och fina torparväxter som man kan sitta och njuta av varje vår och sommar.

beautiful-garden-5-1024x768

Lite som här på bilden, att allting har ett tema och alla blommor och växter passar perfekt ihop. Jag älskar när det är massa grönt och det finns blommor överallt.  Nu är detta ett riktigt drömträdgård och superstort men jag tror att ni vet precis hur jag menar.

Jag drömmer om en tät syrenhäck gärna med ljust lila blommor, och kanske en med vita i en annan del av trädgården.

shutterstock_72593407-600x400

shutterstock_13347163-600x400

Och massa fruktträd lite överallt 🙂

Ja det är min drömträdgård…