Hej söta!

Skulle kika in till er igår kväll men somnade i stället 🙂

Det var full rulle från morgon till kväll! Utvecklingssamtal gick bra som alltid, och det var två stolta föräldrar som gick därifrån 🙂

Sotaren kom också förbi igår och nu äntligen kan vi börja elda i braskaminen igen, för shit så kallt det plötsligt har blivit!

När hösten kommer är jag alltid sugen på att ändra här hemma, förra året så ändrade vi vårt kök till vit och nu är jag jättesugen att byta vårt parkettgolv till vit oljat ek. Jag är så trött på det gula ekgolvet! Samtidigt vill jag måla om alla väggarna i vitaste vitt, sedan är jag sugen på att byta vår soffa och vårt soffbord till ett marmorbord i stället. Ja ni ser det tar aldrig slut 😉

Vi har pratat om detta och kan inte riktigt bestämma oss för samtidigt är vi jättesugna på att flytta till ett nytt hus. Vi vill gärna ha ett enplans hus denna gången och högt i tak och lite fler kvadratmeter, helst minst 250. Jag drömmer ju också lite om en tredje skatt i framtiden 😉

Ja vi får se hur vi gör, tiden får utvisa! 🙂

julhem-pint3

Hittade den bild när jag googlade och det är precis detta golvet jag menar!

Kram söta nu ska jag rusa på möte!

/E