Nu mina vänner blir det ett fullständigt överytligt inlägg här på bloggen. Som ni vet är min besatthet väskor. Så jag tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg om dom.

IMG_0030

IMG_0023

Här ser ni alla mina favoritväskor, de är alla underbara och fyller sitt syfte och har en given plats i samlingen.

Jag har tre väskor från Mulberry, en Bayswater från Mulberry som är klassisk, snygg, tålig och stilren.

En liten Lily Mulberry som jag fick på morsdag för något år sen av min älskade familj, den passar till allt och jag använder den mest som en festväska.

Mulberry Cecily i oak-brown crocodile läder fick jag av T och jag älskar denna väskan. Den är lite större i storleken än Lily och har en mycket kortare kedja. För att vara så elegant och klassisk så tål denna väskan rätt mycket och jag brukar använda den mycket till vardags. Det som är extra roligt är att det inte är många som har just denna väska.

IMG_0025

Marc by Marc Jacobs Hobo väska köpte T till mig när vi var i Paris för fyra år sedan och det var en tid när jag använde den jättemycket. Måste kanske damma av den snart 🙂 Marc jacobs cross-body bag köpte jag i somras på rea, på iisa i Malmö, den är perfekt som sommarväska just för att den är liten och har en underbar sommarfärg 🙂

IMG_0026

Älskar mina LV väskor, båda från älsklingen. Neverfull, jag har den i mellanstorleken, är världens snyggaste (och mest praktiska) handväska, använder den överallt, all the time ♥

 Louis Vuitton modell speedy 30 fick jag av T när jag fyllde år förra året. Den finns även i storlek 25, 30 och 40. Men 3o kändes lagom stor och inte för liten. När jag väljer att köpa märkesväskor så satsar jag alltid på de klassiska som aldrig går ur mode. För att göra den mer personlig lät T trycka mina initialer.

Jag äger två stycken LV väskor och jag hoppas på flera styckeni framtiden, min nästa LV blir en i ”monogram print” och jag vet exakt vilken det blir 🙂

IMG_0028

Sist men inte minst min Burberry väska som jag tokälskar!

Denna här modellen heter Northfield  och passar alldeles perfekt till både jobb och fritid. Köpt inne på Olséns i Malmö.

Min drömväska handlar om väskornas väska, den jag har drömt om så länge jag kan minnas. En klassisk Chanel 2.55. Den som jag har satt högst upp på varenda ”om man fick önska vad man ville”-önskelista och som jag avundats andra när de haft den hängandes på axeln.

En vacker dag hoppas jag att blir den min 😉

Älskar ni väskor lika mycket som jag?

Nattakram

/E