Familjeliv

Översvämning i hela Malmö

IMG_9180

IMG_9187

IMG_9120

Tror ingen som bor i Malmö har missat värsta regnovädret som drog förbi i natt och som fortfarande fortsätter av och till. Och vilken åska det var hela natten! Jag vaknade klockan 4 och kunde inte somna om, fy alltså!

Jag tycker så synd om alla människor som har blivit drabbade , T:s bror har fått hela sin lägenhet översvämmad och alla hans grejer och möbler är totalt förstörda, hemskt! Hoppas nu verkligen att det slutar regna snart!

Ja, att åka ner till Malmö idag var inget alternativ utan det säkraste var att stanna hemma, T fick i alla fall åka iväg en sväng för att hjälpa sin lillebror.

Regnet fortsätter att smattra mot rutorna och jag tänkte ta ett varmt bad och sedan somna tidigt ikväll, känner mig totalt slut!

Var rädda om varandra!

Nattakram/E

En kommentar

  • Andreas

    Ja, man tror att den här tidsåldern vi lever i är så avancerat. Men det räcker med bara lite vatten och regn för att vi ska hamna i trubbel. Elektronik tål inte vatten, bilar eller mopeder kan inte ta sig över sjöar. Utan el så lägger våra telefoner av, och vi får ingen tillgång till nätet. Och så har vi bakterier, virus.
    Tror inte den här samhället har kapacitet att hantera en stor kris,
    om en sådan skulle komma. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *