Superbooster-200g-RGB_406

Jag har hört så mycket bra grejer om detta här pulvret att jag bestämde mig att beställa bara för att testa.

Så här står det om den…

Med Super Booster V1.0 Greens kickstartar du morgonen! Ett pulver av alger, gräs, frukter, grönsaker, örter och enzymer.

Superfruits Super Booster V1.0 Greens är ett komplett greens-pulver där du får i dig en blandning av mer än 30 olika ingredienser. Pulvermixen innehåller alger, gräs, frukter, grönsaker, örter och enzymer.

Blanda 1 matsked (ca 8 gram) pulver i 2-3 deciliter vatten. Pulvret kan också blandas i smoothies och juicer.

Jag älskar alla slags smoothies och tänkte att jag skulle bland lite av denna här i mina för att kickstarta dagen.  Den sägs att vara riktigt nyttig. 🙂

Har ni testat?

Helt slut idag, efter jobbet åkte jag med min fina mamma till emporia för lite shopping. Det är mysigt att kunna göra det mitt i veckan ibland. Hittade två stycken RL skjortor som fick följa med hem, alltså jag och skjortor! 🙂 Jag älskar att bära skjortor och tycker att det är plagg som verkligen passar till det mesta. 🙂

Nu är det benen högt som gäller och ett avsnitt av Revenge med älsklingen!

Nattakram/E