Hej söta!

Här var det en riktigt seg måndagsmorgon om jag säger så, det började att jag vaknade alldeles försent och sedan glömde vi (jag och stora skatten) att det var gympa i skolan. Maja ringde och var superledsen,  så T fick vända hem och och hämta gympapåsen! Fy på mig! Nej vi har verkligen inte kommit in i rutiner än, tack o lov så börjar inte skatternas aktiviteter förrän nästa vecka så att vi kanske hinner små landa till våra vardagliga rutiner 😉

I helgen var det bloggtorka här inne men om jag ska vara ärlig så har jag inte riktigt haft tid eller ork för bloggen. Förstår inte hur visa hinner att uppdatera sin blogg typ tre gånger om dagen och ändå hinner med att ha ett liv, för ärligt talat så läser jag inte alls andra bloggar som jag gjorde innan, det känns inte lika spännade längre. Sen tycker jag så här, hellre en blogg som uppdaterar en gång per dag med intressant läsning än en blogg som gör flera ointressanta inlägg per dag, ex vad de har ätit till lunch eller typ hundra bilder i samma outfit och pose?! Bloggvärlden har blivit lite trist om du frågar mig, alla har samma kläder och alla har likadant hemma?! Förstår inte riktigt grejen!

Vi har i alla fall haft en härlig helg med massa familjemys och i lördags var jag och T ute med gänget och hade en trevlig kväll.  Det blev en härlig sen sommarkväll med underbara vänner!

IMG_1682

Här kommer en lördagsoutfit när vi var ute med hela gänget på Izakayakoi på middag.

Ny skjorta från Ralph Lauren, kjol Gina och halsband snö of sweden.

Jag älskar RL skjortor och tycker att de passar till det mesta.

IMG_1700

Sushi var riktigt gott!

IMG_1707 (1)

Sen hamnade vi på Centeliter och gram och drack bubbel och dansade till tre på natten. På bilden fastnade bara jag och fina Angi och Veronica 🙂

IMG_1705

Jättemysig kväll!

Ha nu en härlig måndag!

Kram

/E