IMG_1332

IMG_1357

IMG_9160

IMG_8404

IMG_8448IMG_9859

IMG_9825

IMG_9777

IMG_9820

IMG_9861

Hej söta!

Sista bilder från finaste Sopot och Grand Hotel. 🙂 Vi är supernöjda med vår semester och vi blev totalt förälskade i fina Sopot, det blir fler besök framöver ”that’s for sure” 🙂  Det var så fint, långa sandstränder, intensivt nöjesliv och maten som var så himla god! Grand Hotel var superfint, personalen på hotellet var också jättetrevliga och roomservice vara bara bäst! 😉

På tal om ständer så var dessa superfina – långa, breda med finkornig (=barnvänlig) sand. Rekommenderar er varmt att åka dit. Sopot är så nära men samtidigt sååå annorlunda gentemot Sverige.

Nu är vi i alla fall hemma och njuter av de få semesterdagar vi har kvar innan skola och jobb börjar nästa vecka.

 …men vilken sommar vi haft, helt underbar och vi är laddade med så mycket energi inför hösten.

Snart är det dock dags att komma tillbaks till våra ordinarie vardagsrutiner = packa skolväskor, kolla scheman, fylla i fritidstider men fram för allt att börja med det lite nyttigare levnadssätt, och då menar jag regelbunden träning och mindre vin och drinkar 😉 Alltid denna nystart.

Men nu är det torsdag och några dagar kvar att njuta av semestern innan allt börjar 😉

Kram/E