IMG_3728

Vår privata pool! 🙂

IMG_3749

IMG_3763

Sötaste skatter på väg till middag 🙂

IMG_3625

Nästan alla kryddor de använder är ekologiskt odlade.

IMG_3641

IMG_3706

IMG_3657

 Igår badade kidsen vid huvudpoolen som tillhör alla som bor på Atlantic Aegean Park och ligger strax bredvid.

Hej fina!

Just nu befinner vi oss på finaste och soligaste Rhodos och njuter av vår semester. Här är det varmt och skönt, runt 43 grader och vi bor på  Aegan Atlantic Park med all inclusive. Vi har bokat rum på premium sea side och har tillgång till vår egen pool och stranden ligger precis bredvid. Hur mysigt som helst! Den ända nackdelen är att internet är riktigt kasst på hotellet, det tar typ flera timmar att lada ner bilder och göra ett inlägg! Tycker såklart att det är superdåligt när man bor på ett så pass lyxigt hotell… Får blogga mer hemma helt enkelt 🙂

Kikar in till er snart igen och tills dess, ha det så underbart och njut max av sommaren för det gör vi 😉

Kram/E