IMG_3561

IMG_3562

Nytt från Marc by Marc Jacobs, cross-body bag, liten plånbok och ny iphoneskal med favvo hund och stad 🙂

Fyndade på iisa, perfekt till semester 🙂

Hej söta!

Mår ni bra? Här är det bara fin fint!

Dagarna rullar på och första veckan av semester är här, helt underbart! Fixar och dånar här hemma innan vi reser, skönt att kunna gör det i lugn och ro.

T och min pappa rensar i förrådet, shit så mycket grejer man samlar på sig alltså! Varje år samma sak, vi rensar i förrådet och sen blir det lika fullt nästa år igen?!

Jag ska strax ta på mig mina träningskläder och köra mot gymet, har passat på att träna nästan varje dag och det känns alltid lika skönt efteråt 🙂 Jag känner att jag har blivit så mycket starkare och fastare i kroppen sen jag började träna regelbundet, känner att kroppen blivit mer fit. 🙂 Vill aldrig vara slapp i kroppen!

Har alltid älskat träning och vill aldrig sluta, längtar varje gång jag ska till gymet! 🙂

Önskar er en trevlig kväll!/E