IMG_0638

Man ska gå till gymmet precis när man känner för det, då är chansen större att man faktiskt gör det!

Och jag älskar när man börjar se så stora resultat för då blir man ännu mer motiverad att fortsätta 🙂

Hej söta!

Dålig uppdatering, jag vet!

Egentligen så har jag jättemycket att blogga om men hinner liksom inte med allting , jag har så mycket bloggmaterial så om jag ville så skulle jag ha säkert 10 inlägg om dagen att skriva om. Men nu när det är sommar och snart semester så har jag massor på jobbet som jag måste bli klar med innan min semester börjar.

Efter jobbet spenderar jag all min tid med finaste skatterna, T hinner jag knappt träffa för när han kommer så åker jag till gymmet, så vi ses oftast i sängen när vi går och lägger oss 🙂

Tur att vi lägger oss tidigt på vardagar 😉

Men ikväll så har vi bokat bord på Atomsfär och ska gå på dejt, längtar!

Önskar er en trevlig torsdag så ses vi kanske lite senare!

Kram/E