Hej söta!

Jag vet, dålig uppdatering de sista dagarna men om jag ska vara ärlig så har vi spenderat hela helgen ute i det fina sommarvädret och i trädgården. Datan fick vila, har inte ens haft lust att kika på mina favvo bloggar. På sommaren brukar blogglusten alltid försvinna lite då man har tusen andra grejer på gång. Ibland undrar jag hur folk hinner göra flera inlägg per dag när det är sommar och fint väder? Har dom inget liv eller 😉

Här kommer i alla fall några bilder från vår trädgård. 🙂

IMG_0545

IMG_0544

IMG_0554

Vi har ett stort trädgård, här ser ni bara en liten del av den. Vi brukar spendera våra sommarkvällar mest på denna sida av trädgården där fontänen är och utgången från köket. Älskar att sitta här på kvällen under vår terassvärmare och lyssna när vattnet långsamt sipprar ner på sidorna.

Mysigt!

Önskar er en härlig kväll, jag ska strax ta på mig mina joggingskor och springa min runda 🙂

Kram

/E