IMG_9804

IMG_9816

Dagen idag, Topp Maison Scotch och jeans Gina (super bekväma!)

Hej söta!

Hoppas allt är bra med er. Här är det fullt upp i vanlig ordning 😉

Mycket på jobbet, fullt upp hemma och allt annat som kommer i mellan 🙂

Vädret är helt underbart men det som är mindre roligt är att lilla skatten har fått pollenallergi igen. Vår fina lilla skatt kliar hela tiden sina ögon och tycker att det är så jobbigt, jag tycker så synd om henne och vet inte riktigt vad vi ska göra för att hjälpa henne. Idag hade vi tid på vårdcentralen och fick droppar och tabletter mot pollen, vilket är bra men samtidigt vill jag inte att hon ska behöva ta tabletter varje dag i en hel månad. Jag är emot allt vad tabletter heter och försöker att undvika det så mycket som möjligt så vi ska börja först med droppar i ögonen och får se om det hjälper. Hoppas att allt pollen är borta om någon vecka så att hon slipper klia ögonen och ha dessa besvär!

Skatterna leker hos kompisar och jag ska passa på att ta på mig träningskläder och köra mot gymmet, har riktigt längtat hela dagen 🙂

Tisdagskramar från mig!

/E