IMG_9694

IMG_9684

IMG_9686

IMG_9674

God kväll!

Söndagen spenderade vi på emporia som innehöll massa shopping och familjemys.

Idag har det regnat hela dagen och vädret har varit riktigt trist, det var inte bara vi som bestämde oss för att spendera söndagen på emporia kan jag säga för det kändes som typ hela Malmö var där.

Hittade massa fint på Desigual till skatterna och T, kappahl har också fått in massa fint från Hampton som jag gillade massor.

Precis när vi var påväg hem så springer jag snabbt in på Room 1006 för att kolla in vårnyheter och hittar en vit skjorta från Ralph Lauren som jag länge velat ha men den har varit slutsåld precis överallt i just min storlek, blir så glad då! 🙂

När jag står vid kassan för att betala så frågar tjejen som hjälpte mig om jag heter Ewa…

Jag blir förvånad och säger ja, då säger hon att hon minns mig från gymnasiet och att jag ser precis likadan ut som då, att jag har inte förändrats alls, så glad jag blir då det har gått så många år sen vi gick i gymnasiet och dessutom gick hon inte ens i min klass eller samma linje. 🙂

Skatterna säger då Men mamma, det var ju evigheter sen, du måste ha varit väldigt populär om hon minns dig! Hahaha så söta dom är 🙂

Nu har jag landat i soffan och kikar lite på nya sängkläder, har fastnat lite för Mille notti!

T står i duschen och sedan blir det ett avsnitt av Dallas innan vi däckar i säng! 🙂

Nattakram!

/E