IMG_5386

Dagens, jeans Gina T och topp Odd Molly.

Men nu är det kväll och mjukiskläderna har åkt på och det pågår familjemys!

Hej i stugorna!

Åhhhh så underbart hääääärligt med helg!

Jag hinner inte riktigt med i svängarna just nu…. puh…! men – så är det i bland för oss alla.

Denna helgen har vi valt att bara vara hemma och ta det lugnt känns som jag verkligen behövde det efter denna stressiga vecka.

Just nu händer så mycket roligt på jobbet och jag njuter verkligen men det krävs mycket jobb och planering för att man ska hinna med allt det andra runt omkring. Familjen går såklart först och skatterna kommer vara lediga hela påsklovsveckan som alltid, jag och T ska pussla dagarna och försöka att vara hemma med kidsen så mycket som möjligt. Mormor kommer också att ställa upp vissa dagar och passa skatterna när dagarna blir tajta. 🙂 Skönt!

Jag är så glad för det beskedet vi fick i veckan och nästa vecka väntar två möten som är väldigt viktiga och avgörande och jag måste erkänna att jag känner mig lite pirrig i magen. Skulle vi få igång detta projekt skulle det medföra en hel del nytt för företaget och det skulle vara så förbaskat kul.
Det firar vi idag med bubbel och tapas 🙂
Lördagskramar från mig!
/E