IMG_5218 (1)

Den här våren och sommaren kommer ruinera mig, bokstavligt talat. Butikerna är proppade med fin fina plagg och jag är ju galen i kläder. Ett märke som jag alltid har gillat massor är Burberry. Dessa fina jackor köpte jag till skatterna och de är ännu finare i verkligheten.

 Burberry är verkligen tidlös kvalité! Visst är de dyra i inköp, men de håller ju i åratal och går aldrig ur mode!

Jag har sparat massa kläder från de lite finare och dyrare märken som barnen har vuxit ur och det ser precis ut som nytt även idag,  ja sparat eventuellt till en trea i framtiden 😉 Jag tycker att kvalité är viktigt.

Skatterna älskar nya kläder, precis som deras mamma (stackars T som har 3 tjejer) och har blivit väldigt modemedvetna och det är ju inte konstigt med en klädtokig mamma 😉

IMG_5211 (2)

Klickade också hem dessa fina Burberry gummistövlar till lilla skatten då hennes Hunter är redan lite för små, så fina!

Välkommen torsdag!

Igår var jag helt slutkörd, landade hemma vid tre och lagade middag till familjen, läxläsning och sedan gym någon timme.

Däckade i säng direkt efter det och sov som en stock hela natten 🙂

Idag känner jag mig utvilad och redo för en nya dag!

Torsdagskramar från mig!

/E