IMG_9213

IMG_9224

Detta var dagens idag, byxor Tiger of Sweden och top Odd Molly.

Jag gillar dessa Grampa shirt från Odd Molly och brukar köpa dom i olika färger.

Idag stressade jag hem för att hämta skatterna och fixa middag. Denna veckan har vi Linas matkasse och jag blev besviken då fisken för tredje gången var dålig. Jag blev förbannad och ringde direkt för att klaga och då sa tjejen i luren att dom har haft problem med leverantören från fisk och att det är fler som klagat, ok tänkte jag men byt för helsike leverantör men ge mig inte dålig fisk för tredje gången som jag måste slänga!

Ja arg och besviken är jag och funderar på att byta till någon helt annan matkasse. Vi älskar nämligen fisk i vår familj och vill att det ska fungera, egentligen är vi nöjda med Lina bara de byter fiskleverantör.

Ja, nog om Lina! Nu ska jag ta på mig träningskläder och köra mot gymmet!

Kram söta!

/E