IMG_8871

Onsdagens, kjol St Tropez och skjorta Ralph Lauren.

God kväll!

Landade precis i soffan och är helt slutkörd!

Trött efter en lång dag på jobbet! Känns så tråkigt när det första man gör är att behöva lösa problem på jobbet för att personalen inte kan komma överens om saker och ting! Alltså vuxna människor som uppför sig värre än små barn ibland! Vissa saker ska man helt enkelt inte prata öppet om, i alla fall inte i en öppen blogg. Men idag måste jag bara skriva av mig och säger rakt ut att jag är så besviken på några av mina anställda som gör så löjliga saker och inte står upp för vad de gör eller säger. Människor som bara klagar, gnäller, hittar fel hos alla andra, pratar illa om sina kollegor och beter sig värre än värst. Ja musten gick ur mig lite idag som ni märker och tro mig  jag är en person som kan tåla rätt mycket om jag säger så. Jaja nog om det, hoppas på förbättring i morgon 🙂 Tur att inte alla dagar är så här och att jag älskar mitt jobb! 🙂

Nu landade jag i soffan och googlar lite maträtter till på lördag då jag ska ha hela familjen här hemma för att fira stora skatten och mig som fyllde år  nyligen. Vill gärna göra något gott men helst också något enkelt som ska gå fort att göra.

Nästa vecka på fredag har stora skatten bjudit 14 tjejer på tjejmiddag här hemma som ska fira henne 🙂 Jag älskar ju att planera och fixa kalas för min skatter så lite idéer har jag ju redan 🙂

Ikväll blir det tidigt i säng!

Nattakram!

/E