Hej tisdag!

Skatterna är lediga idag och hemma med T denna gången. Jag har massa todos både på jobbet och privat, så dagen är riktigt busy som vanligt!

Glömde att visa min fina klocka som jag fick av min T när jag fyllde år.

Det är en Michael Kors klocka i tre färger, stål, rose guld och guld.

IMG_3457

IMG_3458

Med pärlemor tavla.

IMG_3464

Jag älskar fina klockor och alla jag äger har jag fått av T, alla betyder något speciellt för mig.

När jag fyllde 30 år fick jag en omega klocka med diamanter av T och den är min favvoklocka, vågar dock inte att bära den varje dag då jag är rädd att tappa eller rispa den. När vi firade 10 år som gifta fick jag en TAG Heuer klocka i stål, också med diamanter och den har jag använt mycket som vardagsklocka. Jag har länge velat ha en klocka som har lite guld och som kan användas tillsammans med andra smycken i just guld, så denna är perfekt att använda som en vardagsklocka. 🙂

Tack älskade!

Nej hör ni nu måste jag rusa som vanligt!

Trevlig tisdag!

Kram

/E