Äntligen har vi skaffat ett fadderbarn och det känns så bra i hela hjärtat. Har ju länge gått och tänkt på det men det har liksom aldrig blivit av men nu så äntligen. Vi bestämde att det inte skulle spela någon som helst roll vilket land barnet skulle komma ifrån, utan vi ville hjälpa där det behövs som mest.

Vår fadderflicka heter Amie Grey och kommer från Bomi som ligger på västra delen av Liberia. Hon är 8 år och bor med sin mamma.

Oj, vilken känsla det var att öppna brevet som kom idag. Vi har vridit och vänt på brevet och tittat många gånger på fotot på en liten flicka som tittar lite förskräckt in i kameran. Vad tänker hon? Vad vill hon? Hur har hon det? Och hur blir vår hjälp till henne?

Skatterna tycker att det är jättespännande och vill genast börja med att skriva brev till henne 🙂

Skatterna har redan valt dockor som de vill att vi ska skicka 🙂

IMG_3810

IMG_3819

IMG_3806

Visst är hon fin?

Man mår så bra i själen av att få hjälpa på det lilla sätt man kan, även det minsta räknas.

/E