God morgon söta!

Jag är hemma en liten stund med lilla skatten då hon igår klagade på att hon hade ont i örat, körde direkt efter skolan till vårdcentralen och fick direkt tid hos en doktorn. Det visade sig att det var en liten öroninflammation som lillan hade, inte konstigt att det gjorde ont. Så idag är hon hemma och tar det lugnt, mormor kommer förbi sen då jag måste iväg en liten stund till jobbet på ett viktigt möte.

Idag är det i alla fall fredag och jag har längtat lite extra efter den denna veckan. Påvägen hem ska jag köpa lite helgbuketter och gott till fredagsmyset som är nästan ett måste här hemma 🙂

Bjuder på lite bilder från Johan P där jag och T var och åt igår kväll.

Tack mamma som passade skatterna!

Vi behövde äta lite gott och sitta nära varann och prata om det som hänt sen sist och hur man egentligen gör för att se framåt istället för bakåt de tillfällena livet lyfter en i kragen och ruskar om litegrann.

IMG_8844

IMG_8843

IMG_8845

Började kvällen med min favvo drink, Cosmo 🙂

IMG_8852

IMG_8853

 Inredningen i restaurangen ser ut som i en fransk gammal bistro med råa väggar och insyn direkt till köket.

IMG_8849

Vi beställde massa ostron då vi båda är tokiga i ostron 🙂

IMG_8855

IMG_8857

Och sedan skaldjursfat som är bland det godaste jag vet! 🙂

Jag älskar att gå på dejt med min fina man, vi kan sitta i timmar och prata och skratta, precis som det ska vara när man har roligt 🙂

Hörs senare och trevlig fredag!

Kram

/E