quote_of_life

 Har varit lite tomt på bloggen de senaste dagarna på min front, men livet känns lite tungt just nu…

Känns som allt rullar på i sin ordning men någonting fattas…

Det finns stunder i livet då man måste stanna upp lite och tänka efter….Då man måste prioritera bort vissa saker för att orka leva vidare och för att kunna ta sig igenom dagarna med förståndet i behåll…..Så är det just nu…. Jag är en sådan person som alltid tänker på allt jag ”måste” göra och allt jag ska ta hand om och fixa, allt måste vara planerat och perfekt…men just nu har världen stannat upp ett tag och allt är inte tipp topp och allt det ytliga spelar ingen roll…  det kommer ta lite tid innan vi kan vara starka igen….jag vet att jag måste vara stark för barnen skull och för Ts skull som behöver mig mer än någonsin nu.

Och livet måste gå vidare även om det känns tungt…. väldigt tungt…

Men jag vet att det kommer en dag igen, när vi kan andas lite lättare och livet kommer kännas ljusare.

Kram söta och ta hand om dom ni älskar och glöm inte bort att livet är här och nu!

 

Happy Valentine!

/E