Skönhet

Fint paket från Dermoshop

IMG_1629

IMG_1625

Förra veckan fick jag en jättetrevlig överraskning från Dermoshop. Den innehöll högklassiga produkter för både rengöring och vård av barnhy, en skonsam tandkräm och en välsmakande D-vitamintablett som är speciellt utvecklad för barn. Dermosil Jr passar för barn över 3 år.

Så här står det om produkterna

Dermosil Jr produkterna är skonsamma och speciellt utvecklade för känslig barnhy. Förpackningarna är designade för att barnen lätt ska känna igen sina egna produkter i badrumshyllan. Produkterna innehåller inga parabener, ingen silikon och de har en trygg hypoparfymdoft. Hudvårds- och hårvårdsprodukterna innehåller lugnande och vårdande bomullsfröolja.

Vi har redan hunnit testa produkterna här hemma och skatterna gillar dom redan massor. Schampo och balsam är väldigt skonsamt och anpassat för mjukt och fint barnhår och luktar mild persika. Salvan som vi fick är helt vattenfri och kan användas på läppar, kinder och armbågar som blir lätt torra på vinter. Perfekt!

Kika gärna på deras Hemsida och upptäck över 250 produkter i tolv olika serier, anpassade för känslig hy och höga krav. Miljö- och kvalitetscertifierat, närproducerat och prismedvetet.

Tummen upp för bra och testade produkter, sånt gillas! Jag har redan hittad massor som jag kommer att beställa. 

Tack Dermosil för att vi fick möjlighet att prova era produkter!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *