IMG_0142

YOHIO framförde ”To the End”

IMG_0175

IMG_0390

 Linus Svenning får hjärtan att blöda… fick tårar i ögonen när han sjöng om sin bror… 🙁

IMG_0455

Elisa Lindström – Casanova

IMG_0651

Alvaro Estrella – Bedroom

IMG_0952

Helena Paparizou – Survivor

IMG_1009

fler bilder av Helena Paparizou och hela familjens favoritlåt ”Survivor”

IMG_1057

mer av Helena Paparizou och hennes ”Survivor”

IMG_1244

YOHIO väntar…

Lite bilder från mello som vi var på idag.  Vi var alltså på mello genrep med skatterna, alla biljetter till kvällen var helt slutsålda och detta här var ju lika kul egentligen. Låtarna var si så där men Elena Paparizou var riktigt grym! Så henne hejar vi på!

Mitt i allt träffade jag en gammal vän som jag hade tappat kontakt med, det var riktigt kul att ses efter så många år. Vi utbytte telefonnummer och måste absolut ses snart. Det roliga är att T och hennes man var också bra vänner och vi har nu barn i nästan samma ålder 🙂 Mysigt!

Nej hör ni nu börjar mello på tv och skatterna väntar!

Puss!

/E