IMG_8345

Fina liljor som jag köpte i fredags har slagit ut så fint.

Visste ni att liljor hör till en av de mest hållbara snittblommorna. Hållbarhet är upp till 15 dagar (längre om de står svalt)

Frömjölet från liljor kan lätt färga av sig, vilket är så himla jobbigt. Får du en fläck kan du försöka ta bort den med lite tape. För att undvika fläckar kan man knipsa bort ståndarknapparna när blomman öppnat sig. Det har jag dock inte orkat att göra denna gången!

Godmorgon!

Redan torsdag?!

Alltså jag har inte glömt bort bloggen…bara varit extremt upptagen, sorry 🙂

Dagarna flyger iväg och när jag kommer hem vill jag bara spendera tid med mina skatter och T, så ibland orkar jag knappt öppna datan på kvällen.

Kan ni tänka er att det är snart februari? Helt galet!

Jag gillar februari då vår stora skatt fyller år denna månaden, 11 år helt otroligt! Ja, jag fyller också år i februari, faktiskt en dag efter Maja och vi brukar alltid vara ledig på sportlovet för att gå iväg med skatterna på SPA i några dagar, det är så mysigt! Längtar massor!

Ikväll ska mormor vara barnvakt och vi ska ut med Angi och Björn på middag som vi inte har träffat på länge, ska bli kul att att träffas och prata lite skit 😉

Måste rusa!

Kram och trevlig Torsdag!