Hej Måndag!

Vaknade i morse av att det blåste ännu värre än igår. Det var beckmörkt ute och man hade ingen lust att kliva upp precis. Det har snöat hela natten och fortsätter snöa, mysigt men inget kul när det blåser så himla mycket.

Nu till något helt annat, nämligen Ralph Lauren.

 Jag gillar Ralph Laurens sköna och klassiska kläder och tycker att deras skjortor är snygga och väldigt användbara, passar liksom både till jobb som fest.. Marty har fått jättefina vårnyheter från Ralph Lauren och denna orange, aprikos gillade jag massor så den fick följa med hem.

Man får vara snabb för alla små storlekar brukar försvinna i ett nafs.

IMG_9737

Köpte också Hunky Punky trosor som var på rea på Spirit. Supersköna för att vara stringtrosor. Dessutom mycket snygga och jag gillar att de finns i massa olika färger för att variera. 🙂

Jag älskar också Ralph Lauren för barn, my oh my vill handla typ allt som finns på deras hemsida. Jag och maken planerar en resa längre fram till New York och om allt går vägen och vi hittar tid så kommer jag ta med mig en tom resväska som jag ska fylla till skatterna.

Annars brukar jag handla mycket till skatterna på Kids Brand Store eller Babyshop som har massa fint från just Ralph Lauren.

Nu ska jag iväg ut i snöyran på lunch! 🙂

Kram och trevlig Måndag!

/E