Hej så där mitt i söndag!

T håller på att fixa middag, skatterna leker fint och jag ska strax iväg till gymmet en stund 🙂

Igår var en härlig  kväll ute med jobbet, vårt företag var på Big bowl, vi bowlade och åt buffé och allt var jättemysigt. Vi har haft ett grymtbra år och alla har verkligen jobbat häcken av sig så det var extra kul att alla kunde komma och fira. 🙂

Nu till något helt annat.. nämligen lite nya skönhets produkter som jag köpte för några dagar sedan.

IMG_9679

IMG_9683

Dessa krämer från Clinique fick följa med hem. Jag har bara hunnit använda de i några dagar och gillar dom redan massor!

Ögonkrämen all about eyes är en favorit sen innan men dessa krämer är helt nya i badrumsskåpet.

Youth Surge serien är till oss som är över 30 år. Så här står det: Med kraften från sirtuin-teknik, använder Cliniques forskare ungdomsförlängande extrakt för att skapa en daglig fuktighetscreme med synliga effekter. Huden blir mer motståndskraftig mot miljömässiga påfrestningar. Ser yngre ut, längre.

Jag köpte dag och nattkräm och känner att de är väldigt återfuktande och ger mycket lyster.

Jag tycker om att prova nya produkter men jag har alltid några favoritprodukter som jag kommer tillbaka till. När det gäller hudvård har Clinique de bästa produkterna enligt mig.

Jag använder Liquid facial soap mild och Clarifying lotion 2 till rengöring av ansiktet och är också super nöjd!

Nej hör ni, nu kallar gymmet!

Kram söta!

/E