IMG_7982

IMG_7972

Hej i stugorna!

Vi kör en gårdagens idag, tröja Tommy Hilfiger, kjol Gina och stövlar Replay.

Nu sitter jag fortfarande i myspys byxor och dricker min andra kopp kaffe, så skönt att bara ta det lugnt 🙂

Strax tänkte jag ta på mig träningskläder och köra ner till gymet för årets sista träningspass. Många som undrar hur jag orkar att träna så mycket, mitt svar är att få rutin på träningen – och resultat. LIVSSTIL. Aktivitet är lika livsviktigt som mat och sömn. Ändå är det inte alla som tycker det är viktigt att röra på sig.

Kanske borde det bli ett nyårslöfte för många?

Ikväll ska vi på en stor och härlig fest till vänner för att fira nyår, det ser vi fram emot!

Hoppas ni också får en fin nyårsafton!

Massa kramar och Gott nytt år om vi inte hörs mer idag!

Puss

/E