IMG_6348

Vår finaste Lucia idag 🙂

 Åh, vad jag älskar denna mysiga tid, Lucia, julpyssel och snart jul.

Ikväll var det alltså dags för lilla skattens Luciatåg och jag var så stolt, sådär tramsigt stolt. Jag tyckte min fina lilla Lucia (tärna) sjöng alldeles ljuvligt och jag blev så imponerad när man hörde henne mest av alla.

Ja, det var meningen att hon skulle vara Lucia men precis när hon hade bytt om och skulle ställa sig bredvid alla andra barnen så trillade hennes krona och gick i sönder. Oj vad ledsen jag blev….ja, hon också såklart, men jag blev nog mer ledsen då jag visste hur viktigt detta här var för henne.

Hennes fröken kom springande och satte glitter i hennes hår, och hon blev lika fin som tärna tyckte vi alla.

Alla barnen var jätteduktiga och det var supermysigt som vanligt, extra roligt är det att träffa de andra barnens föräldrar också såklart.

Annars?

Ja, vi hann också köpa en jättefin julgran idag som vi ska klä imorgon!

Och i morgon mina vänner, fredag den 13 December, fyller T år! 🙂

Kram

/E