IMG_6182 IMG_6187

IMG_6188

God morgon!

Vi kör en dagens idag… 🙂

Skjorta Ralph Lauren, kjol Hunky Dory och smycken från T.

Oh my! Oh my!  Så mycket att göra. Så lite tid.

Jag har försökt vara lite vettig denna december, och har redan handlat i stort sett alla julklappar, dock lite kvar har jag. Jag älskar nätshopping måste jag säga, det är värt guld och diamanter att slippa stå och svettas i massiva köer. Bara lite klick klick så är det klart och kan hämtas någon dag senare!

Denna veckan är det som sagt fullt upp, Lucia och julfester på skolan, maken som fyller år på fredag och en stor fest för honom på lördag.

Sen vill jag hinna köpa julgran till helgen också, vi skulle hugga vår egen gran i år men som det ser ut nu finns det nog ingen tid kvar för det.

Jag vill hinna baka lussekatter och göra ett pepparkakshus med skatterna…

Massa på jobbet också….ja ni ser fullt upp med andra ord!

– Snälla tiden, gå inte så himla fort!

Nu måste jag kila, ses kanske senare!

Kram/E