1452244_10153514125810357_1556797339_n

 

Idag är jag så ledsen! T ringde och sa att Paul Walker dog i en bilkrasch i natt….

Hur kan det vara möjligt?

Jag är mållös. Paul Walker, död? Känner mig verkligen ledsen, trots att jag inte kände honom. Han var en av mina favorit skådisar. Och jag tänker på hans familj och hans vänner. Nej det hela känns så jävla konstigt!! ( Han kan inte vara död. Han får inte vara död!! Självklart hände det i en bilkrasch också, under en välgörenhetsinsamling!!! Jag tror seriöst jag kommer ligga och fälla några tårar ikväll. . Just nu känner jag mig fortfarande i chock och så ledsen!

 Så tragiskt!

 Det var  huvudrollen i Fast and the furious-filmerna som gjorde honom till en stjärna på Hollywoodhimlen.

I år släpptes ”Fast & Furious 6” vilket har varit den film som spelat in mest pengar, hela 788 miljoner dollar vilket är över 5 miljarder svenska kronor. Den sjunde filmen började spelas in i september och tanken var att den skulle släppas i juli nästa år…..

 

Livet!? Ödet?

Spelar ingen roll hur mycket pengar man har eller vem man är….i slutändan är vi där alla….

I dag har jag blivit påmind om vikten av att alltid leva nära livets viktigheter, att inte haka upp sig på det där vardagliga problem. Man vet aldrig hur många dagar man har kvar….

Livet är skört. Ta hand om varandra. Älska. Lev. Men utmana inte ödet! Vi lever kanske bara en gång, och de chanser vi får i livet kommer aldrig åter. Ta vara på chanserna och njut av de dagar vi får tillsammans.

Sluta bråka, vara bitter och bryta kontakt med varandra och tro att livet är för evigt! En dag kan allt vara försent…

Glöm inte att livet är här och nu!