IMG_5577

IMG_5583

De här snygga kängor från UGG har fått flytta hem till mig. De är verkligen jättesköna och super varma, kommer att användas flitigt nu i vinter.

God morgon!

Massor av jobb och håller på att fixa en rolig tillställning som vi ska ha om några dagar.
 Full rulle med andra ord.
Annars då?
Jag har börjat smyga fram lite pynt och jag älskar att få det mysigt och hemtrevligt till jul. Jag är ingen ”röd” julmänniska utan kör mest på vitt, silver och natur här hemma, älskar det verkligen, det blir ett härligt vinterkrisp som passar ihop med allt annat som jag normalt inreder med.
Ok lite mässing får det bli i år också.
Jag tycker att det kommer bäst till sin rätt i ett hem som för övrigt går i mycket vitt, svart och natur.
Skapar väldigt mycket värme.
Måste rusa cupcakes…
Ha en fin dag så ses vi kanske senare!
/E