IMG_5598

 

IMG_5603

Dagens jag, blus och linne från Odd Molly, namnhalsband från Alaska guld och diamantörhängen är en present från T som jag fick för 7 år sedan på dagen som vår lilla skatt Julia föddes. ❤

Tittut söta!

Har verkligen inte haft tid idag för att kika in här på bloggen…sorry!

 Snart börjar julmånaden med avslutningar, tillställningar och allt som hör till. Så mycket kul som står på schemat nu! Redan nu på fredag ska jag och maken på julshow och det ser jag så fram emot. På lördag är vi bort bjudna på en jättestor fest men vi kommer nog att tacka nej då jag känner att två dagar i rad utan skatterna är lite väl, vill gärna ha en dag i helgen med hela familjen 🙂

Och sen är det ju första advent på söndag! Jag ser att det är många som tjuvstartat julen redan. Det är så kort tid på året vi får njuta av denna underbara tid så varför inte njuta lite extra länge! Vi ska upp med ljusstakar och annat nu i veckan inför första advent men först är det fönsterputsning som kommer att stå på schemat. Idag när solen kikade fram såg jag att det behövs verkligen om jag säger så 😉

 Nej mina vänner, jag ville bara in för att önska en härlig tisdagskväll!

Nu har jag myspys kläder och ska krypa tätt intill min T  i soffan, det är precis vad som behövs innan sängen kallar.

 

Puss!

/E