IMG_5104

.

Mår ni bra denna onsdag? 🙂

Här är det bara fint men dagarna är riktigt ”busy” ”busy” och jag hinner knappt att kika in här på bloggen. Jobb, aktiviteter, köksrenovering och planering av T:s 40 års-kalas tar all min tid… men jag lovar att förbättra mig snart 😉

Här kommer i alla fall en onsdagens som jag tog strax innan vi åkte till Via Napoli för att äta middag med familjen.

Bor ni i Malmö och har aldrig varit på Via Napoli, gillar ni Italienskt mat och atmosfär, så kan jag varm rekommendera stället 🙂

IMG_5110 (1)

Örhängen Edblad och diamanthalsband är en gåva från T som jag fick samma dag som vår stora skatt Maja föddes 2003. Älskar den! ❤

 

IMG_5121

 

Är så glad att mitt hår växer så fort och att jag äntligen har förstått att jag passar och trivs bäst i långt. 🙂

 

 

IMG_5129

Funderar på att klippa luggen kort igen men är väldigt osäker…

 

IMG_5102

Denna fina klänning hade jag också på mig i Rom (som jag har fått frågor om) kommer från på Gina T och jag gillar den massor! Bälte, Morris lady och skor minns ej men är köpta för två år sedan i någon butik i stan.

Nu sitter jag i mysbyxor och dricker te, tänkte lägga mig tidigt ikväll också, så skönt att sova och vakna utvilad!

Kram och trevlig kväll!

/E