IMG_4820

 

IMG_4828

 

Dagens, boyfriend jeans från Gina, kofta Marlene Birger och ny jacka från Barbour. Denna jacka är min favvo nu i höst. Varm och snygg, hittade den på Spirit i Malmö och det var tur att jag inte beställde den på nätet för storlek 38 var alldeles för stor för mig, 36 sitter helt perfekt! 🙂

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna, har haft en del och göra och då har tyvärr bloggen kommit i kläm.

Sen har jag väl inte haft så mycket inspiration då hela huset är fortfarande i kaos! Längtar när till allt är färdigt och jag kan städa och fixa fint här hemma.

Att laga god mat och sitta med familjen vid köksbordet är efterlängtat kan jag säga. 🙂

Igår var vi och åt middag hos Angi och Björn och ikväll ska vi dit igen för att fira Mårtengås, stackars de som måste stå ut med oss innan köket blir färdigt 😉

Kram och trevlig Lördag!

/E