Familjeliv,  Inredning

Åsas Tomtejul från Fyrklövern

Som ni vet så är jag glas & porslinsgalen!  Visst är det kul att hitta den där tallriken, de där kaffekopparna eller de där fina glasen och bli lite smått förälskad i. Jag älskar att duka upp med olika porslin vid olika tillfällen, för olika maträtter, årstid, gäster mm.

Den absolut utan tvivel bästa högtiden så är nog Julen..
Jag älskar att julpynta, fixa adventskalender till skatterna, älskar att köpa julklappar… älskar doften av barren från julgranen då man kommer in genom dörren. Älskar att tända massa ljus och lyktor och mysa. Älskar glögg, jultårtor, pepparkakor och julstjärnor och jag fullkomligt älskar att duka fint till mina nära och kära!

Jag dukar alltid med servetter, färska blommor & levande ljus och försöker alltid att hitta det perfekta porslinet.

När jag såg den här servisen från Fyrklövern  var det kärlek från första ögonkastet . Den heter Åsas tomtejul och det som jag gillar med den är att den har böljande former med små söta tomtar, handlitograferad dekor med detaljer i guld och den tål även maskindisk. Den har så oerhört fina detaljer och kommer att passa perfekt nu till julens alla dukningar.

 Servicen kan jag verkligen rekommendera och är ni är lika tokiga i Jul som jag så är den ett måste:)

 Jag älskar helt enkelt hela stämningen kring Julen 🙂 så idag när vi firade Julias födelsedag blev det även smygpremiär för Åsas tomtejul…

IMG_4320

IMG_4321

IMG_4327

IMG_4343

Visst är den fin!!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *