IMG_7909

 

Idag…skjorta Ralph Lauren, kjol Sant Tropez och strumpbyxor Walford.

Kikar in en lite snabbis på lunchen…

Jag är hemma en sväng för att rasta Wilma 🙂 Tänkte passa på att träna på min lunchrast också…som jag har nämnt tidigare så har jag blivit smått beroende av träningen, och det bästa är ju att träna på lunchen så att man har hela kvällen ledig med finaste familjen 🙂

En sak som jag stör mig jättemycket på är när man har en timme på sig för att hinna träna och vill börja med löpning och alla band är upptagna, Grrrrr! Så jäkla irriterande…och det värsta av allt är när folk bara glor på tv och går på bandet! Snälla ta på er promenadskor och gå ut i det fina vädret istället så att jag kan springa mina 8 km 😉

Alltså hur kan man titta på tv när man tränar? Vad är det för träning?

Helt ok såklart när det är äldre människor men pur unga tjejer? 😉

Näää skoj och skoj nu måste jag rusa om jag ska hinna!

Trevlig Tisdag!

Massa kramar

/E