IMG_7763

IMG_7760

Jag och lilla skatten myste en lång stund innan hon somnade. Hon är i en sådan ålder just nu där hon frågar en massa olika frågor, och det är inte alltid dom lättaste frågor om jag säger så 😉

Men jag älskar stunder med skatterna tillsammans. Varje dag är en gåva.

 

Tänk att det är så att man hela tiden försöker se vem barnen är mest lika. Att det på något vis är så viktigt för alla. Oavsett om det är en bäbis eller ett större barn så får man alltid höra kommentarer om vem som liknar vem. I vår familj brukar vi få höra att Maja är på pricken lik sin pappa, en kopia av sin far, speciellt när hon var mindre… Och Julia, ja hon får höra att hon är lik mig, det fick vi höra så fort hon föddes.

En sak är säkert

Båda är de vackraste som finns.

Vilken lycka det är att få vara mamma, jag är så tacksam. ❤

Näe nu ska jag fixa i ordning kläder och gympapåsar inför imorgon.

Kram och ses imorgon!

Då vaknar vill till FREDAG!

/E