IMG_0412

Vi fick hem Linas barn matkasse som vi ska testa i 3 dagar.

Vi har haft Linas matkasse innan och varit lite besvikna då vi fick hem dålig fisk en gång. Sen tycker jag att det är alldeles för lite grönsaker som dessa kassar innehåller men jag vet att många familjer tycker att det är ok för att deras barn inte äter så värst mycket grönt ändå men våra ungar älskar grönt och sallad.

 En annan grej var att man var tvungen att ha vissa saker hemma i alla fall vilket gjorde att vi ändå fick springa till butiken.

För min del som är lite kräsen och sugen på olika saker är det nog bättre med att plocka varor själv. Men är man trött på att laga sin vardagsmat och har fastnat i samma rätter hela tiden så är  matkassen perfekt. Man får lite nya idéer helt klart.

Nu ringde Lina och frågade om vi ville ge det en chans till och man kan liksom inte tacka nej till självaste Lina 😉

Så nu ska vi köra detta här i 3 dagar och redan på tisdag tänkte jag pröva att göra en rätt från kassen.

Har ni testat Linas matkasse? Nöjda?