Som jag tidigare nämnt så ska vi renovera vårt kök. Köket är ju det rum som vi vistas mest i, ”husets hjärta” och jag har länge drömt om ett vitt kök. Just nu har vi ju ett jättefint kök i ek som är endast 7 år gammalt, men jag är sååå trött på ek! Nu har jag äntligen lyckats att övertala min fina man att byta köket till vitt 😉

Men jag kan inte bestämma mig vilket kakel vi ska ha, vet bara att det måste vara vitt också.

start-1

Vit mosaik som denna på bilden

eller

cesi_metro

  dessa vita tegelstenar…

Gillar båda men det är ju helt olika stilar….

secondColumn

Våra nya luckor kommer att se ut så här och handtagen kommer vara precis som på bilden så kallade skålhandtag.

Hjälp vad ska jag välja!

Tips?

Dagens i-landsproblem 😉

Hörs imorgon!

Nu blir det  chai te och mys med älsklingen, ett nytt avsnitt av Homeland innan sängen kallar!

Nattakram!

/E

Pst! Alla bilder hittade jag hos svensk kakel!