IMG_7563

IMG_7556

Dagens idag, ny söt kofta från Odd Molly, byxor Marlene, skor See By Chloé och väska Mulberry Bayswater.

 

Tittut Tisdag!

Dålig uppdatering de sista dagarna men det har sina orsaker. Det är nämligen så att jag håller på att flytta min blogg till en annan server, det har varit väldigt mycket trafik och många besökare på bloggen och den nuvarande server klarade inte belastningen. Det innebär att min hemsida kan stundtals försvinna, men flytten beräknas vara klar under dagen och då hoppas jag att allting ska fungera som det ska 🙂

 Höstväder idag här och lite småkyligt, desstom  är jag såååå trött idag så jag vet inte vad!

Dagarna är fullspäckade från morgon till kväll och som jag sa innan så känns det som jag inte hinner med allt.

Men positiv energi och på positivt tänkande kommer man lång med!

Jag älskar ju hösten och har så många roliga grejer på gång 🙂

Så nu kör vi Tisdag!

Kram

/E