Hej lördag!

Dagarna bara rusar på just nu, känns som jag inte riktigt hinner med allt. Det gäller alltså att passa på och försöka suga ut varenda stund, varje dag och att leva livet. Eller hur?! Inte så lätt alla gånger, med vardag och allt som hör därtill, men man måste ge sig själv det.
Helger har alltid varit värdefulla och att spendera tid med barnen är det bästa som finns!
Den tiden får man aldrig tillbaka!
Idag har vi bara varit hemma med skatterna och höstfixat i trädgården, vädret har varit helt underbart. Ja vad ska man säga? Högsommar värmen är tillbaka och jag njuter varje sekund!
Maja var förresten och spelade tennis och som vanligt har hon fått tid på lördagar och Julia spelar på fredagar och snart börjar dans och piano lektioner för skatterna också, så det blir fullt upp med andra ord.
 I kväll blir det soffan med älsklingen i myspys dress och håret i toffs. Jag älskar mysiga kvällar med min man ♥
Men först ska vi mysa till det med skatterna innan de somnar 🙂
Här kommer lite bilder från igår 🙂
IMG_8345
IMG_8541
IMG_8951
Finaste skatter älskar Tivoli!
IMG_8624
Jag övertalade stora skatten att åka den snabba karusellen, jag älskade att åka fort när jag var barn.
IMG_8721
Och det gick fort fort…
IMG_8789
Men roligt hade vi!
IMG_8927
IMG_8406
Finaste skatter älskar er sååååå!
IMG_8958
Nu ska vi ut en runda med Wilma!
Trevlig lördagskväll!
Puss
/E