IMG_8164

IMG_8147

 

Lite höstnytt som jag köpte förra veckan på Factory i Malmö.

Jag älskar höstkläder. Att få rensa garderoben och fylla den med sina höstplagg och komplettera med några nya är en fantastisk känsla. Att göra sig redo inför  kallare väder.

Ja visst är det något särskilt med alla mysiga höstkläder. Fast jag älskar hösten överhuvud taget så jag välkomnar den nu 🙂

Öronmuffar köpte jag på Olséns och de kommer från Burberry, jag fryser alltid om öronen så dessa blir perfekta när det blir kallt.

Söta koftan med rosetter kommer från Odd Molly, gillar den massor!

Beige tröjan kommer från fina Valerie och har brodyr band i beige och glitter bak i ryggen, den är lite oversize och passar perfekt till tajta leggins eller någon fin tajt kjol och stövlar.

 Hittade också en underbar rosa blus med svarta prickar som jag fastnade för direkt, den kommer från Baum und Pferdgarten och är jättesöt!

Guldhalsbandet hittade jag på Åhlens och kommer från Snö of Sweden, kommer passa till det mesta.

Gillar ni höstkläder?

Stora skatten mår lite bättre men hostar fortfarande så hon får vara hemma imorgon också, det är viktgt att man känner sig bra när man ska orka med skolan. 🙂

Idag har jag och Maja städat och rensat i lilla skatten rum, oj säger jag bara…så mycket grejer hon har 😉 Skönt att fixa lite hemma!

Nu står det pannkakor på önskelistan!

Hinner kanske att träna någon timme på gymmet också 🙂

Trevlig kväll!

/E