Idag har det varit en riktig stressig dag på jobbet! Och mitt i ett möte ringde fritids och sa att lilla skatten inte mådde bra, det var bara att kasta sig i bilen och köra snabbt för att hämta henne. När vi landade hemma tog jag tempen och den visade nästan 39 grader, inte konstigt att hon har mått dåligt! Stackare!

Skatten somnade en stund på soffan men vaknade nyss utvilad och hungrig 🙂 Bra tecken!

Nu blir det mys med mina finaste och sedan är det gymmet som kallar!

 Tror jag överansträngt mitt knä när jag kört på så hårt med löpningen 🙁 Ska försöka att ta det lite lugnare på löpbandet idag!

IMG_7319

Dagen mamma, byxor Replay, linne Noa noa, skor scorett och kofta Marlene Birger.

IMG_7325

Örhängen De fine

Nu svidar jag om till mjukisbyxor och tänder lite ljus här hemma 🙂

Kram!

/E