Hej och välkommen ONSDAG!

Åh vad stressigt det är nu när vardagen har börjat att rulla på som vanligt!

Hela familjen har precis landat här hemma och jag ska strax sätta igång med middag. Idag blir det pasta med pesto och parma och en god sallad till 😉

Jag ska försöka med ett träningspass idag också 🙂 Duktig jag är 😉

Och på kvällen har jag och T bokat en dejt på soffan! Längtar!

IMG_7267

Jag lät de somriga skorna stå imorse när det stod 13 grader på vår termometer. Augusti känns mer höstig än än somrig men solen kikar ofta fram på eftermiddagen som tur är. Mina nya skor kommer från Fiorentini Baker och kommer nog att vara mina favvo i höst 🙂 Väska Louis Vuitton never full, bröllpspresent från T som jag fick förra året.  Den är bara helt perfekt som handbagage på resor / shoppingväska eller jobbväska eftersom den rymmer så mycket. Jag älskar den!

IMG_7271

Ray Ban är också en av mina favoriter 🙂 Använder de varje dag!

IMG_7259

Lunch på sallads and smothies är favvo lunch ställe 🙂

IMG_7279

Aloe vera dryck alltid med 🙂 Har ni aldrig smakat den, så gör det, för den är super god!

Nu family time!

Trevlig kväll!

/E