Hej!

Idag öser regnet ner och jag måste säga att de faktiskt är rätt skönt. Det har varit så varmt och kvavt de sista dagarna att lite sommarregn behövdes verkligen för att rensa luften. 🙂

Hela familjen är lediga denna torsdag och planerna är att åka på bio med skatterna för att se någon bra film och sedan äta middag någonstans ute. 🙂

IMG_5347

IMG_5362

Skatterna äter ärtsoppa till lunch som T har gjort och hembakad bröd, gott!

Maja börjar bli så stor och påminner mycket om mig när jag var i den ålder som hon är nu. Hon älskar att måla sina naglar i olika färger och mönster. Denna gången har hon gjort fransk manikyr och det blev jättefint. Jag har också alltid älskat att hålla på med mina naglar, sen jag var liten och tycker det är så himla fint med välskötta naglar. 🙂

Nu ska vi iväg, hörs sen!

Kram

/E