God kväll söta!

Förlåt för dålig uppdatering på bloggen men jag har massor att göra och dagarna går i faslig fart!

Vi håller hela tiden på med nya projekt här hemma och just nu är det trädgården som står på tur. Vi passar på nu när vi fortfarande har semester och har tid för sen hinner man typ aldrig. Staketet behöver målas och massa ogräs som måste plockas…. ja, det finns alltid nåt att göra när man har hus, och är det inget som MÅSTE göras så finns det massor av saker man VILL göra, haha! 😉

Till hösten har jag äntligen övertalat min fina make att ändra vår ekkök till vitaste vitt 🙂 Åh vad jag längtar! Jag vet precis hur jag vill ha det.

När vi byggde vårt hus för snart 7 år sedan valde vi ett ekkök som var väldigt poppis då. Idag ångrar jag det så mycket och drömmer om ett vitt lantkök men fortfarande i massivt träd. Det var lite svårt att övertala min T då han tycker att det inte är lönt när vi ändå funderar på att flytta snart…

MEN nu äntligen har jag lyckats att övertala honom ändå!  Ja, jag är duktig på det 😉

Haha, han har det inte lätt min stackars T 😉

T och min pappa jobbade i trädgården och jag och mormor tog en en lång promenad med lilla skatten och Wilma.

Här kommer lite bilder på min lilla prinsessa och Wilma, stora prinsessan är hos Bella och sover över där. Vi saknar henne och längtar till imorgon!

IMG_2475

IMG_2488

Ute på promenad med lilla skatten och Wilma.

IMG_2606

IMG_2658

Vi var på gamla dagis och lekte en stund. Förstår inte vad tiden har tagit vägen…

Det var ju inte så längesen jag hade inskolning här med lilla skatten….

IMG_2699

Denna här kojan planterade lilla skatten med dagis för några år sedan, nu har det växt så mycket!

IMG_2679

Ett stort äppelträd som barnen plockade varje höst och sedan gjorde de äppelpaj av.

IMG_2632

IMG_2641

Älskade fina skatt!  Att älska sina små så mycket att man blir alldeles vimmelkantig! ❤

IMG_2645

IMG_2604

Vår söta Wilma som har blivit en del av vår lilla familj 🙂

IMG_2538

Sommar! ❤

Ibland önskar jag att jag kunde stanna allting  Jag vill spara allt, pausa….

 Älskar livet!

Nattakramar!

/E